Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Wiadomość
Orange Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
:(
mam vipa i nie moge stawiać piecy, skrzynek i innych niektórych rzeczy +nie moge niektórych wywalać z inventory. Angry
04-02-2012 20:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: :(
to zostało zrobione dla waszego dobra

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
04-02-2012 20:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Orange Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: :(
ale ja nawet nie mam jak sie pozbyc itemow jak wyjde z GM...bo jak je wywalam do lawy to sie z powrotem pojawiaja. a czemu pieca nie moge? i skrzynki? a teraz nawet mi wode zablokowało + jak zbudowany mam domek poza miastem to juz nie moge zagladac do skrzyn ani nic w nim niszczyc Sad
04-03-2012 20:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: :(
itemy usuwasz komenda /clearinventory

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
04-04-2012 00:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Orange Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: :(
a jak postawic piec albo skrzynke?
04-04-2012 12:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Orange Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: :(
KIEDY ZWRÓCICIE STARE GRANICE DO ZABUDOWY? BO DUŻO LUDZI MIAŁO DOM A TERAZ NIC W NIM ROBIĆ NIE MOŻE + RZECZYW SKRZYNIACH
04-04-2012 13:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: :(
nie zmienimy bo miasto sie nie zmieści

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
04-04-2012 13:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Orange Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: :(
to zwroc je na jakas 1 h abym mogla zburzyc i go przeniesc
dom w sensie, i zabrac rzeczy ze skrzynek
inni mają ten sam problem i chcą pozabierać rzeczy z domów
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2012 16:07 przez Orange.)
04-04-2012 16:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: :(
nie będę nic robił

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
04-04-2012 16:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Orange Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: :(
nie no super... każdy coś strcił i musi od nowa wszystko zaczynać... CUDOWNIE
a co teraz nie trzeba przejść połowy mapy aby np. narąbać drewna?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2012 19:42 przez Orange.)
04-04-2012 19:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.