Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Can't reach server"
Autor Wiadomość
nukunuku1983 Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
"Can't reach server"
Serwer polecil mi znajomy mimo ze po wpisaniu nawet recznie adresu IP dostaje bez przerwy komunikat "Can't reach server" posiadam wersje 1.2.4 bez modow. Prosil bym o jakies sugestie lub pomoc z w/w sprawa.
03-24-2012 19:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Natunkaa Offline
Gość

Liczba postów: 91
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 14 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: "Can't reach server"
Serwer jest wyłączony. Ale nie wiem nic dokładnie, bo niedawno wróciłam do domu..
Ale już jest chyba wszystko ok..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-24-2012 19:46 przez Natunkaa.)
03-24-2012 19:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
super Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Feb 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: "Can't reach server"
nie nada serwer wylonczony mozna se czekac
03-24-2012 20:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
dZiSiu Offline
Gość

Liczba postów: 2
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: "Can't reach server"
A czy masz oryginalnego minecrafta
03-25-2012 20:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Natunkaa Offline
Gość

Liczba postów: 91
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 14 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: "Can't reach server"
dZiSiu oryginalny minecraft nie ma tu znaczenia
03-26-2012 12:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 164 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
"Can't reach server"
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
03-28-2012 18:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.