Witaj gościu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP NASZYCH SERWERÓW :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



NOWY SERWER MINECRAFT 1.6.4!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.6.4! NOWE IP DLA WERSJI 1.6.4:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!

Wyslij SMS aby otrzymac konto VIP, które da Ci niewyobrażalne możliwosci - Zostań władcą minecraft! KLIK


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego nie mogę?
Autor Wiadomość
herokolacz Offline
User
Registered

Liczba postów: 1
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 0 +
Post: #1
Dlaczego nie mogę?
Pomocy! Dlaczego nie mogę się zalogować na s1.craftboard.pl w minecrafcie? Jest oczywiście domyślnie /login <hasło> , wpisuję: /login i swoje hasło i nadal to samo.Dziś aktywowałem VIP i od razu się wyłączył,gdy chciałem jednak się zalogować to ciągle się pojawiało /login <hasło> .Wpisuję wszystko poprawnie.Undecided
10-27-2012 02:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 1,939
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 328 +
Post: #2
RE: Dlaczego nie mogę?
podaj swój login z gry

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
10-27-2012 03:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
kasztanek Offline
User
Registered

Liczba postów: 1
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 0 +
Post: #3
RE: Dlaczego nie mogę?
Mam podobny problem podłaczyłem sie do serwera po raz pierwszy i nie moge się zarejestrować? Czy ktoś móglby mi podać jakie komendy musze wpisać przy pierwszej wizycie na serwerze?
10-28-2012 11:12 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
Nyelia Offline
Polonistka
Registered

Liczba postów: 664
Dołączył: Dec 2011
Reputacja: 108 +
Post: #4
RE: Dlaczego nie mogę?
./register <twojehasło> <powtórzhasło>.

[Obrazek: luRYace.png]
http://ask.fm/szatanwminecraft
10-28-2012 03:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 1,939
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 328 +
Post: #5
RE: Dlaczego nie mogę?
Tak ciężko przytaczając to co pisze na chacie i jak wpisać hasło ?

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
10-28-2012 03:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
kawka2211 Offline
User
Registered

Liczba postów: 2
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 0 +
Post: #6
RE: Dlaczego nie mogę?
Mam podobny problem Pisze /login <hasło> pisze wszystko poprawnie a tam <Złe hasło>, a kiedy staram się zarejestrować pisząc /register <hasło> <powtórz hasło> to pisze że jestem zarejestrowany CO robić ??!!
10-28-2012 09:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 1,939
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 328 +
Post: #7
RE: Dlaczego nie mogę?
To znaczy ze ktoś grał na twoim koncie lub grałeś u nas a nie pamiętasz

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
10-28-2012 09:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
kawka2211 Offline
User
Registered

Liczba postów: 2
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 0 +
Post: #8
RE: Dlaczego nie mogę?
To znaczy ze mam stworzyć nowe konto?.
10-30-2012 11:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
kubaziolo13 Offline
User
Registered

Liczba postów: 1
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 0 +
Post: #9
RE: Dlaczego nie mogę?
witam. niemego się na serwerze zarejestrować co je mogby ktos pomóc cyztale wszystko ale nic
czztalem*
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-31-2012 10:46 AM przez kubaziolo13.)
10-31-2012 10:45 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
Fantom Offline
User
Registered

Liczba postów: 1
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 0 +
Post: #10
RE: Dlaczego nie mogę?
Ja też mam taki sam problem nie moge sie zalogowac w grze wpisuje /login <hasło> i nie działa prosze o pomoc w tej sprawie
10-31-2012 11:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Serwer Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.