Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komendy Bridge i nie tylko
Autor Wiadomość
ShocKeRaN Offline
Gość

Liczba postów: 15
Dołączył: May 2011
Reputacja: 5 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Komendy Bridge i nie tylko
Chciałbym by odblokowano dla nas ( Graczy ) komendy na tablicach czyli komendy jak [Bridge] , [Lift] itp. A jeśli ktoś zna jakiś powód dla którego nie odblokowywać tych komend niech napiszę go poniżej.
05-13-2011 18:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Alvi
Unregistered

 
Post: #2
RE: Komendy Bridge i nie tylko
Wydawało mi się że komendy te były dostępne dla wszystkich użytkowników testowałem falsebooka wraz z kilkoma zwykłymi użytkownikami i działał.
05-13-2011 19:34
Subskrybuj CraftBoardPL:
ShocKeRaN Offline
Gość

Liczba postów: 15
Dołączył: May 2011
Reputacja: 5 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Komendy Bridge i nie tylko
Alvi ale niestety ja próbuje np na tabliczce zrobić [Gate] i kij oddaje mi tabliczke
05-14-2011 17:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Koksiar Offline
Banned

Liczba postów: 47
Dołączył: May 2011
Post: #4
RE: Komendy Bridge i nie tylko
Noo przydały by się te komendy ; /
05-14-2011 17:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Admin Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 1,537
Dołączył: Apr 2011
Reputacja: 620 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Komendy Bridge i nie tylko
pomęcze alviego żeby to poprawił Smile

Subuj Wink https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL Heart

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
05-14-2011 17:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
MajoR Offline
Dobry Duch Serwera

Liczba postów: 119
Dołączył: May 2011
Reputacja: 77 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Komendy Bridge i nie tylko
Komendy już działają. U mnie w domku jest w pełni funkcjonalna winda. Zapraszam do testowania ;].

Jeśli spodobał Ci się mój post, avatar, profil, coś co zrobiłem, lub ja sam - daj plusa ;].
05-19-2011 13:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Dawid Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: May 2011
Reputacja: 5 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Komendy Bridge i nie tylko
Tak już działa, ale musisz zanim napiszesz robić enter. Wolną linijke zostaw i dopiero [TEKST]
05-24-2011 16:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
rico229 Offline
Gość

Liczba postów: 11
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: Komendy Bridge i nie tylko
dzieki że odblokowane
06-11-2011 07:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Heme Offline
Gość

Liczba postów: 14
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: Komendy Bridge i nie tylko
Zgadzam sie tez mam taki problem
06-24-2011 19:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 164 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
Komendy Bridge i nie tylko
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
07-14-2012 02:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.