Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lagi na serwerze? Wiem dlaczego! WEJDŹ!
Autor Wiadomość
Wujek_Dave Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Exclamation Lagi na serwerze? Wiem dlaczego! WEJDŹ!
Witajcie. Mam problem z wejściem na serwer S2.CraftBoard.PL

Tak jak wszystkie serwery w ulubionych idą z góry do dołu i są online, tak S2.CraftBoard.PL jest off i pisze komunikat: Communication Error. Gdy chcę w niego wejdę (kliknę dołącz) pisze: Utracono połączenie. Koniec transmisji. Wersja minecrafta: 1.5.2

Dzisiaj rano jeszcze grałem na tym serwerze bez zarzutów, wszystko śmigało. Teraz jak chcę wejść to jak wyżej. Serwer jest online: http://www.gametracker.com/server_info/9....16:25565/

HELP!


@EDIT: WAŻNE!!!

Zacznę od początku..

Dzisiaj zacząłem grać na serwerze S2.CraftBoard.PL
Od razu zacząłem szukać terenu na /warp free aby móc się wybudować i pograć na survi. Zamierzałem wybudować się bardzo daleko od spawnu (Ok. 2k kratek). Gdy doszedłem w pewne miejsce (nie wiem jakie kordy, jak włączą ponownie serwer to je podam) to cały serwer zaczął pisać że ma lagi. Ja również je miałem. Myślałem że to tylko przypadek. Ponowiłem to przed chwilą 3 raz i znowu cały serwer pisze że ma lagi. Nie wiem jak wielka jest mapa ale być może przekroczyłem maksymalną ilość kratek ustaloną na serwerze i dlatego to spowodowało takie lagi.

Pozdrawiam, myślę że problem zostanie rozwiązany, bo serwer naprawdę super Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2013 15:26 przez Wujek_Dave.)
08-06-2013 12:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
command Offline
Policja s1.smc

Liczba postów: 78
Dołączył: Sep 2013
Reputacja: 30 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Lagi na serwerze? Wiem dlaczego! WEJDŹ!
Nie da się wyjść za Border, może administracja coś robiła na konsoli.

Jak pomogłem, to daj PLUSIKA !!! Big Grin Tongue
09-22-2013 14:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Admin Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 1,545
Dołączył: Apr 2011
Reputacja: 631 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Lagi na serwerze? Wiem dlaczego! WEJDŹ!
wyślij cordy na pw to sprwadzimy.

Subuj Wink https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL Heart

Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
09-22-2013 15:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Wątek zamknięty 


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.