Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Wiadomość
ManiaMen Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Logowanie
Wiem że jest taki temat do s1 ale kiedy wpisuje /ManiaMen "haslo" to nie loguje mnie :/
04-01-2012 21:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Logowanie

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
04-02-2012 11:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Ratim Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Logowanie
kalispro przy logowaniu wyskakuje mi to ip jest zbanowane
04-05-2012 09:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Logowanie
Najwidoczniej dostałeś bana ;]

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
04-05-2012 23:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
jagudes12 Offline
Gość

Liczba postów: 2
Dołączył: May 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Logowanie
ja tez tak mam prosze o pomoc
05-18-2012 15:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
beziopl Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Logowanie
a mi wyskakuje że złe hasło
05-18-2012 19:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
jagudes12 Offline
Gość

Liczba postów: 2
Dołączył: May 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Logowanie
kalispro proszę odbanuj mnie nie chcący cie zabiłem mój nick jagudes12.jak mnie odbanujesz to ci coć pokarze.na s2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-24-2012 07:02 przez jagudes12.)
05-24-2012 07:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
danon10 Offline
Gość

Liczba postów: 2
Dołączył: May 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: Logowanie
Kalis Pro pomóż chce wejść na server i wyskakuje mi żebym sie zalogowal , wpisując /register<haslo> <haslo>
05-24-2012 16:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: Logowanie
(05-24-2012 16:32)danon10 napisał(a):  Kalis Pro pomóż chce wejść na server i wyskakuje mi żebym sie zalogowal , wpisując /register<haslo> <haslo>

Chyba masz małe problemy z czytaniem bo jak byk jest napisane zalogowal wiec się logujesz a nie rejestrujesz ;] /login Hasło

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
05-24-2012 21:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
danon10 Offline
Gość

Liczba postów: 2
Dołączył: May 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: Logowanie
Dzięki :]
No więc umiem czytać wyskakuje zaloguj się wpisujac /register <haslo> <haslo> to wpisuje np. /register <11> <11> i wyskakuje haslo za dlugie ;/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-25-2012 13:35 przez danon10.)
05-25-2012 13:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.