Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Wiadomość
DarkMaster Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: May 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Mapa
Czy jest jakaś możliwość w grze aby zobaczyć swoją aktualną pozycję na mapie?
05-21-2011 13:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Tomek Offline
Gość

Liczba postów: 51
Dołączył: May 2011
Reputacja: 3 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Mapa
tak: wciskasz F3 i tam masz koordynacje X i Y. jezeli ci nie chodzi o to to zainstaluj sobie jakiegos moda z mapką

IŚ HABE NOJ SKIN!
05-21-2011 14:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
DarkMaster Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: May 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Mapa
A nie ma wbudowanej mapy?
05-21-2011 16:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
MajoR Offline
Dobry Duch Serwera

Liczba postów: 119
Dołączył: May 2011
Reputacja: 77 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Mapa
Jako tako mapy (jeszcze?) nie ma, ale być może administracja stworzy mapę serwera.

Jeśli spodobał Ci się mój post, avatar, profil, coś co zrobiłem, lub ja sam - daj plusa ;].
05-21-2011 16:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
DarkMaster Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: May 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Mapa
A jaki mod byłby dobry bo się na serwerze gubię, nie wiem gdzie jestem
05-21-2011 16:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
matrixpawel Offline
Gość

Liczba postów: 16
Dołączył: May 2011
Reputacja: 3 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Mapa
Mapka ma być w wersji 1.6 minecraft
05-22-2011 13:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
DarkMaster Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: May 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Mapa
A to co innego Smile Czyli będę się gubił aż wyjdzie wersja 1.6 Smile
05-22-2011 13:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Kostucha Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 3 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: Mapa
Niestety server nie działa na 1.6 i mapki nie ma Big Grin A szkoda.
06-01-2011 14:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
MajoR Offline
Dobry Duch Serwera

Liczba postów: 119
Dołączył: May 2011
Reputacja: 77 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: Mapa
Serwer za niedługo będzie działał na wersji 1.6.6. Wystarczy poczekać na stabilnego bukkita i pluginy. Mi z mapą chodziło o odnośnik na stronie, gdzie była by generowana na żywo mapa serwera.

Jeśli spodobał Ci się mój post, avatar, profil, coś co zrobiłem, lub ja sam - daj plusa ;].
06-01-2011 16:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
xRooker Offline
Gość

Liczba postów: 11
Dołączył: May 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: Mapa
wlasnie szkoda
06-03-2011 16:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.