Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minecraft :)
Autor Wiadomość
J4CK! Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Feb 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Minecraft :)
Witam wszystkich użytkowników CraftBoard.pl !

Mam problem ! Chodzi mi o MC !
Chodzi dokładnie o to że: Mam ściągniętego Minecrafta i mam konto te całe na Minecraft.Net i jak wpisuje w Minecrafcie to jak sie loguje tam to pisze mi że nie mam konta premium i nie moge grać! Sad A bym chciał jak zrobić zeby można było pograc bez Konta Premium?

PISZE: Not Downloaded . O co chodzi z tym?>

[Obrazek: scaled.php?server=534&filename=b...res=medium]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-25-2012 19:51 przez J4CK!.)
02-25-2012 19:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Xcarn Offline
Xcarn Lubi minecraft :D

Liczba postów: 32
Dołączył: Dec 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Minecraft :)
Też tak miałem resetuj miencrafta i po kłopocie

Witam Wszystkim Minecraftowiczów
02-25-2012 22:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Mlody Offline
Krnąbrny Władca
**

Liczba postów: 211
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 47 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Minecraft :)
Na chłopski rozum Xcarn. Pisze ze chce zagrać w minecrafta offline. Nie może się zalogować "user not premium" nie kupił minecrafta... Nawet nie pobrał go... To jak ma resetować minecrafta jak go nie ma. To co jest na zdjęciu to jest launcher...

Rozwiązanie: pobierz minecrafta z jakiegoś wareza/torrenta i uruchom minecraftSP.jar
To tyle.
Minecraft wazy ok. 120Mb
Launcher wazy ok. 500kb


Lubie pomagać, Nie lubię anty-ortografii.
Moje prace i nie tylo <mygraphics.pl>
░░░░░░░░
░▓▓░░▓▓░
░░▄██▄░░
░░█▀▀█░░
░░░░░░░░
02-25-2012 22:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 164 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
Minecraft :)
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
03-28-2012 18:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.