Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie mogę się połączyć.
Autor Wiadomość
Muha Offline
Gość

Liczba postów: 35
Dołączył: May 2011
Reputacja: 12 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Nie mogę się połączyć.
Dzisiaj rano grałem aż do godziny 11 ileś ; d dostałem laga a potem mnie wywalilo i pojawil sie błąd internal exception java.net.socketexception connection reset , po przeinstalowaniu javy nie mogłem wlaczyć mc dlatego pobralem tą którą miałem wcześniej i zrestartowalem polaczenie internetowe
Teraz mam błąd : internal exception java.net.sockettimeoutexception read timed out

Czy server jest offine czy coś mi się popsuło ?
Proszę o szybką odpowiedź.
05-27-2011 11:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
MajoR Offline
Dobry Duch Serwera

Liczba postów: 119
Dołączył: May 2011
Reputacja: 77 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Nie mogę się połączyć.
Na tym screenie masz pokazany status serwera. Pisze teraz, że serwer jest offline.


Załączone pliki Miniatury
   

Jeśli spodobał Ci się mój post, avatar, profil, coś co zrobiłem, lub ja sam - daj plusa ;].
05-27-2011 12:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
bpo111 Offline
Gość

Liczba postów: 19
Dołączył: May 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Nie mogę się połączyć.
Serwer dzila chyba coś dlaciebie sie popsuło i dlamnie też ;[
05-30-2011 16:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Alvi
Unregistered

 
Post: #4
RE: Nie mogę się połączyć.
Jeżeli przy logowaniu wywala wam błąd java.net... to znaczy że z serwerem jest coś nie tak, w tym momencie należy napisać do mnie lub AdOne żebyśmy mogli przekazać tę informację Adminowi (lub jeżeli możecie przekażcie mu na serwerze TeamSpeak tak będzie najszybciej).

Edit:
Serwer już działa.
05-30-2011 18:42
Subskrybuj CraftBoardPL:
Kostucha Offline
Gość

Liczba postów: 29
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 3 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Nie mogę się połączyć.
Ja mam coś takiego, nawet często. Mi tam pomaga wyłączenie i włączenie MC.
06-01-2011 14:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Krzykacz Offline
Gość

Liczba postów: 16
Dołączył: May 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Nie mogę się połączyć.
ja to wogule niemoge sie polonczyc z serverem pissze ze server nie jest aktualzowany do wersji 1.6.6
06-03-2011 11:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Miki123 Offline
Gość

Liczba postów: 15
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Nie mogę się połączyć.
Moze cos sie z serverm zepsulo
06-03-2011 11:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
AdOne Offline
Gość

Liczba postów: 136
Dołączył: Apr 2011
Reputacja: 111 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: Nie mogę się połączyć.
Już wszystko działa , zamykam. Smile
06-03-2011 12:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 164 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
Nie mogę się połączyć.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
03-28-2012 18:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.