Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S1.CRAFTSERVER.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.7-1.12 :
N1.CRAFTBOARD.PL
WARZ.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

IP SERWERA 1.5.2 - S1.CRAFTBOARD.PL ZMIENIONE NA: MC.CRAFTBOARD.PL !!

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY NA NOWĄ WERSJE 1.7.2!
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reset gildii
Autor Wiadomość
Ziomek153 Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 39
Dołączył: May 2014
Reputacja: 7 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Reset gildii
Witam, dzisiaj z niewiadomych powodów nastąpił reset gildii. Dodam iż nikt z administracji nie informował o takim działaniu. Nwm co się stało ale wszystkie gildie zostały zlikwidowane w tym moja i mojego kumpla. Zwracam się więc z prośbą do administracji o przywrócenie utworzonych wcześniej gildii (swoją gildie stworzylem gdy byłem vipem, teraz nie mam takiej możliwości)
05-07-2018 16:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
SzacuN Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 69
Dołączył: Mar 2018
Reputacja: 24 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Reset gildii
Tak samo moj kolega miał gildie i teraz nie będzie mieć bo miał vipa a teraz chu*a
05-07-2018 17:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Sken12 Offline
Obeznany
**

Liczba postów: 129
Dołączył: Jan 2017
Reputacja: 29 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Reset gildii
Jedynie to Pogratulować Administracji
05-07-2018 20:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
gajcia19 Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 50
Dołączył: Aug 2014
Reputacja: 37 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Reset gildii
Witam. Moi drodzy, to działa następująco. Jeżeli nie gralibyście na serwerze przez ok. 3 dni(tu moge nie miec racji(chodzi o czas)) gildia jest usuwana, jest to niezależne od tego czy macie vipa czy też nie. Jest to po ty by osoba ktora juz vipa nie posiada zakupiła go z powrotem.
Pozdrawiam gajcia19
05-10-2018 21:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Agent007 Offline
Super Moderator
Global Mod

Liczba postów: 672
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 116 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
Reset gildii
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.

POZDRAWIAM copaface2
GlobalMod serwerów CraftBoard.pl,Craftserver.pl,warz.pl
05-11-2018 12:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY NAJLEPSZY W POLSCE SERWER MINECRAFT oraz Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.12
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.