Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ustawienia minecraft
Autor Wiadomość
Gepart14 Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Sad Ustawienia minecraft
Gram od 5dni w minecrafta nastąpił problem bo kolega poprzestawiał nie chcący moje ustawiania i przestawił atak czyli było kliknięciem prawym przyciskiem myszy i wtedy kopał jak grałem teraz nie mogę bo jak chcę zmienić ustawienie to mi przeskakuje jak klikam myszką POMOCY.
04-08-2012 19:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
DewoZ Offline
FAN PokemoN'ów

Liczba postów: 41
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Ustawienia minecraft
Ehh Opcje Sterowania i tam masz Atak klikasz i znów Klikasz Lewym czy tam jakim chcesz

Number One In The Arena

PoWoDzEnIa Sleepy
04-08-2012 20:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Gepart14 Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Ustawienia minecraft
Próbowałem tak nie da radyHuh
04-08-2012 20:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 193 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Ustawienia minecraft
Zainstaluj od nowa... xd
04-09-2012 01:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Gepart14 Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Ustawienia minecraft
OK. Jak zainstalować bez utraty seva?
04-09-2012 08:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
DewoZ Offline
FAN PokemoN'ów

Liczba postów: 41
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Ustawienia minecraft
Wytnij Plik servers i saves Najlepije

Number One In The Arena

PoWoDzEnIa Sleepy
04-09-2012 08:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Gepart14 Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Ustawienia minecraft
EhSad A gdzie znajdę te pliki? I jak jeszcze podmienić?
Z jakiej stronki siciągnoć żeby był za darmo?
04-09-2012 08:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
DewoZ Offline
FAN PokemoN'ów

Liczba postów: 41
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: Ustawienia minecraft
Wchodzisz w Start i masz Po prawej i pisz: %appdata%
Potem wchodzisz w .minecraft i tam masz pliki

Number One In The Arena

PoWoDzEnIa Sleepy
04-09-2012 09:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Gepart14 Offline
Gość

Liczba postów: 10
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: Ustawienia minecraft
Ok dzięki.
A skąd siciągnoć darmowego minecrafta?
04-09-2012 09:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
DewoZ Offline
FAN PokemoN'ów

Liczba postów: 41
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: Ustawienia minecraft
Hmm a niemasz tej Ikonki na Pulpicie?

Pomoglem Daj + Reputacji

Number One In The Arena

PoWoDzEnIa Sleepy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2012 09:35 przez DewoZ.)
04-09-2012 09:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.