Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zbugowany Excalibur
Autor Wiadomość
xDemon Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 52
Dołączył: May 2016
Reputacja: 6 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Zbugowany Excalibur
Witam!
Piszę w sprawie mojego kolegi, któremu zbugował się Excalibur, jego nick to RejczaQ, gdy wbija on na serwer, to nie logując się, ma exca w ekwipunku, a gdy się zaloguje to juz go nie ma, moze to zobaczyc kazdy, kto wbije na nick RejczaQ. Chciałbym poprosic poison, aby wbiła na serwer i jakoś mu tego exca odzyskała, lub zwrociła 300k, na ten nick znam hasło tez ja, więc zeby nie było ze pisze to a nie znam hasła i ze konto moze byc nie moje. https://zapodaj.net/8720398e09d0c.png.html
Pozdrawiam xDemon7331
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-27-2016 12:07 przez xDemon.)
12-27-2016 12:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
[Vip]revel Offline
VIP
VIP

Liczba postów: 743
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 1082 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Zbugowany Excalibur
Trzeba by było wbić bez zalogowania i w tym czasie Poison wyjmie Exca ty się zalogujesz i ona wtedy powinna włożyć Ci go do eq.
Powinno zadziałać ,ponieważ kiedyś spotkałem się z takim przypadkiem i to zadziałało Big Grin
Pozdrawiam.
Oceny: kuba140608b (+2)
12-27-2016 18:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
xDemon Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 52
Dołączył: May 2016
Reputacja: 6 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Zbugowany Excalibur
Tylko kiedy wbije poison, była wczoraj, wiec teraz to ja nie wiem kiedy ona wbije, moglbys jej napisac na pw czy cos?
12-27-2016 19:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
[Vip]revel Offline
VIP
VIP

Liczba postów: 743
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 1082 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Zbugowany Excalibur
Umów się z nią na pw Big Grin
Oceny: kuba140608b (+2)
12-27-2016 19:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
GoToMonster Offline
Pozdrawiam
**

Liczba postów: 316
Dołączył: Nov 2015
Reputacja: 56 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Zbugowany Excalibur
Tak się robi jak się ma blogo, dedasz i autodisconect cie wywala. Itemy zostają w eq a jak się logujesz znikają ;D
Oceny: _poisongirl_ (+5)
12-27-2016 21:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
xDemon Offline
Nowicjusz
*

Liczba postów: 52
Dołączył: May 2016
Reputacja: 6 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Zbugowany Excalibur
Nie robi sie tak.
Kiedys zrobiłem tak jak mówisz, to jakos tak nie było...
12-27-2016 21:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
[Vip]_poisongirl_ Offline
VIP
VIP

Liczba postów: 1,882
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 279 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Zbugowany Excalibur
Niestety GoToMonster ma rację, pewnie użył logouta lub miał podłączoną huzunke, stąd problem ze zbugowanymi itemami.

Bardzo mi przykro ale w tej sprawie niewiele pomogę.

pozdrawiam

12-31-2016 15:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Wątek zamknięty 


Skocz do:


POLECAMY NAJLEPSZY W POLSCE SERWER MINECRAFT oraz Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.12
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.