Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czy potrzebna jest działka
Autor Wiadomość
Alukard Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
czy potrzebna jest działka
Dobry, mam pytanko. Czy aby grać na tym serwie to trzeba miec zakupioną działke?? A jeśli nie trzeba, to jak sie zalogować, bo mi pisze ze musze być zalogowany i jak chce gdzieś iść to mnie cofa do tego samego miejsca.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2011 20:21 przez Alukard.)
11-05-2011 16:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Lisek Offline
YouTuber

Liczba postów: 195
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 29 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: czy potrzebna jest działka
jak wchodzisz po raz pierwszy na serwa piszesz: /register HASLO np. /register blabal
jak wchodzisz po raz drugi itd na serwa piszesz: /login HASLO np. /register blabl
nie trzeba mieć działki, chociaż na niej możesz bezpiecznie przechowywać itemki.
Możesz również daleko uciec i znaleźć miejsce bez cuba i tam budować na własną odpowiedzialność domek. Polecam pod ziemia chatkę

=^.^=
mój kanał na YT [klik]
pomóc w rozkręceniu kanału? wypromować? polecić? Pisz śmiało
11-05-2011 19:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Alukard Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: czy potrzebna jest działka
robie tak jak mówisz i wyskakuje ,,you are already registered,, a puzniej jak wpisuje login to wyskakuje ,,incorect login,, czy jakos tak. Co teraz??
11-05-2011 20:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 283 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: czy potrzebna jest działka
To oznacza że jest już ktoś się zarejestrowany na tym Nicku. Zmień nick i spróbuj ponownie.
11-06-2011 00:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Alukard Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: czy potrzebna jest działka
wpisałem inny login to mi wyskakuje inncorect pasword czy jakos tak. Jak sie zmienia hasło??
11-14-2011 19:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 283 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: czy potrzebna jest działka
Wpisałeś inny login ale czy dałeś najpierw /Register Haslo czy /login Haslo ? Przy pierwszym zalogowaniu powinieneś wpisać /Register Haslo a po ponownych /Login haslo

"Haslo" Jest tylko przykładem
11-15-2011 07:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Xcarn Offline
Xcarn Lubi minecraft :D

Liczba postów: 32
Dołączył: Dec 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: czy potrzebna jest działka
Jeśli pisze /register haslo to wpisujesz /register np blabla później /login blabla i se grasz a jeśli pisze na początku /login haslo to zmień nick bo wtedy ktoś inny na tym nicku gra
01-08-2012 14:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 166 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
czy potrzebna jest działka
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
03-28-2012 18:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.