Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mozna zrobic zeby bylo widac kase
Autor Wiadomość
marcinq Offline
Gość

Liczba postów: 16
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
mozna zrobic zeby bylo widac kase
lepiej będzie jak bd widac kase i zbierac ją
07-11-2011 11:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Kuban12 Offline
Premium

Liczba postów: 244
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 48 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: mozna zrobic zeby bylo widac kase
Ile masz CC, możesz zobaczyć za pomocą komendy: /money

O innych komendach możesz się dowiedzieć za pomocą komendy /money help
07-11-2011 18:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Ramires Offline
Gość

Liczba postów: 16
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: mozna zrobic zeby bylo widac kase
nie umiesz napisac /money ?
07-12-2011 12:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
haszpan Offline
Gość

Liczba postów: 15
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: mozna zrobic zeby bylo widac kase
Dobrze że ktoś zapytał ja tez nie wiedziałem .
07-13-2011 19:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
kamil0202 Offline
Gość

Liczba postów: 23
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: mozna zrobic zeby bylo widac kase
no
/money ale cc ??
07-22-2011 12:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Markos Offline
Po prostu Markos

Liczba postów: 151
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 23 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: mozna zrobic zeby bylo widac kase
Tak ! Czy to naprawde tak trudno się domyślić i wpisać /money ?? Już nie macie co pisać aby nabić te posty -.-

[Obrazek: banner1.jpg]


[Obrazek: banner_pajacyk.gif]

Wystarczy że klikniesz na ten banner, po czym klikniesz na brzuch pajacyka ;]
07-22-2011 13:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,079
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
mozna zrobic zeby bylo widac kase
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
03-28-2012 18:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.