Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
przykra informacja
Autor Wiadomość
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,077
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 388 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
przykra informacja
Witajcie gracz

Mam dla was nie fajna wiadomość ponieważ musimy zmienić mapę ze względu iż
http://screenshooter.net/6248322/Kalispro2 nie jest tylko jedno miejsce takie. To jest błąd w mapie i jak sie dojdzie to tego miejsca to serwer wariuje generuje maga duże logi
http://screenshooter.net/6248322/Kalispro3
Sad

informacja pojawi się na serwerze i na stronie :]

ps. we wtorek zmieniamy mapę jeśli się uda to przeniesiemy cześć miasta na nowa mapę

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
01-15-2012 13:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
Nyelia Offline
Polonistka
***

Liczba postów: 654
Dołączył: Dec 2011
Reputacja: 116 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: przykra informacja
No Super . Ale trudno ... Jak musi być to musi .

[Obrazek: luRYace.png]
http://ask.fm/szatanwminecraft
01-15-2012 14:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 164 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: przykra informacja
A itemy tez się przeniosą?
01-15-2012 15:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
xszymon22 Offline
Gość

Liczba postów: 283
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 34 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: przykra informacja
No właśnie Kalis, jak ma być mapa zmieniana, to chcemy z powrotem nasze itemy ze starej. Ja mam tak pod górkę, że na serwa wejść nie mogę i zabrać swoich rzeczy.

[Obrazek: 2z70sx0.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-15-2012 16:27 przez xszymon22.)
01-15-2012 16:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Kami Offline
Gość

Liczba postów: 3
Dołączył: Dec 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: przykra informacja
Szkoda... Mam nadzieję że przynajmniej itemy zostaną.
01-15-2012 16:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
mistrzszczur Offline
NumberOne

Liczba postów: 194
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 11 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: przykra informacja
Sad no nic takie życie (:

Fajnie się grało... Teraz to już nie to samo... Tongue
01-15-2012 16:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
KalisPro Offline
Administrator
Administrators

Liczba postów: 2,077
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 388 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: przykra informacja
Najprawdopodobniej te items co będziecie mieli przy sobie to przetrwają ewentualnie jak będziecie chcieli to zrobimy powrót po items czego nie obiecuje

[Obrazek: esiObC2.gif]

[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
01-15-2012 16:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
mistrzszczur Offline
NumberOne

Liczba postów: 194
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 11 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: przykra informacja
tak zróbmy powrót, bo mam dużo diaxów

Fajnie się grało... Teraz to już nie to samo... Tongue
01-15-2012 17:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
SzczurekPL Offline
Gość

Liczba postów: 1
Dołączył: Jan 2012
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: przykra informacja
Przykra sprawa ale mam nadzieje że się jakoś pozbieramy Wink
Pozdrawiam
01-15-2012 17:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Minepasz Offline
Gość

Liczba postów: 3
Dołączył: Dec 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: przykra informacja
Co jak co ale dobrze by było, gdyby jednak itemy w skrzynkach zostały... Miałem schowane diaxy w zakopanej skrzynce na terenie mojej działki na tosan ;( A na serwer wbić nie mogę bo mi cytuje "Rozłączony przez serwer" wyskakuje... Ahhh... szkoda... A tereny wykopane pod domkiem pozostaną? Mam tam wodę, z której korzystam jako miejsca do łowienia ryb...
01-15-2012 18:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.