Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Wiadomość
lajner Offline
Gość

Liczba postów: 22
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 2 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
pytanie
A więc gdy włączam sobie mój świat na single player to zaraz po około 2-3 sekundach świat się automatycznie zapisuje i się wyłącza. Dzieje się to na tylko jednym świecie. I tu jest moje pytanie czy da się coś z tym zrobić, czy to już jest świat nie do odzyskania?

P.S.
Nie piszcie mi że mam użyć googli bo już szukałem czegoś na ten temat ale nie znalazłem.
11-22-2011 14:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
bartekr4u Offline
Gość

Liczba postów: 8
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: pytanie
ja to samo miałem, kasacja, nic wiecej ;/
11-22-2011 16:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 283 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: pytanie
To zależy skąd lub po czym pojawił się problem.
Masz raport Crash?
11-22-2011 16:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
lajner Offline
Gość

Liczba postów: 22
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 2 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: pytanie
nie mam nie wyskakuje mi żaden raport po prostu się zapisuje się, wyłącza i nic więcej
11-22-2011 16:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 283 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: pytanie
Masz jakieś mody albo patche zainstalowane?
11-23-2011 22:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
bartekr4u Offline
Gość

Liczba postów: 8
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: pytanie
chester, kurde, ten bug jest dosyc czesty,niestety wyjatkowo pechowy, poniewaz nie da sie uratowac mapy, od razu do kasacji. Zadne mody czy patche nie maja na to wplywu.
11-24-2011 01:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 283 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: pytanie
Jak może być częsty skoro pierwszy raz o nim słyszę? ... Zakładam, że to pewnie bug przy konwertowaniu mapy ze starszych na nowsze wersje minecrafta, ponieważ ciągle usprawniają generator terenu.
11-24-2011 07:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
lajner Offline
Gość

Liczba postów: 22
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 2 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: pytanie
nie mam żadnego modu a mapa była cała wygenerowana na wersji 1.0.0
11-25-2011 15:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Chester_Psycho Niedostępny
Dzieci! Nie słuchajcie rapu!
****

Liczba postów: 1,018
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 283 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: pytanie
Orginalny Laucher czy piracki?
11-25-2011 17:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Cris_ Offline
Gość

Liczba postów: 22
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 2 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: pytanie
Nie odzyskasz. to jest chyba przeciążona pamięć czy coś .
11-26-2011 00:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.