Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.5.2 :
S1.CRAFTBOARD.PL
S2.CRAFTBOARD.PL
S3.CRAFTBOARD.PL
S4.CRAFTBOARD.PL
S5.CRAFTBOARD.PL
S6.CRAFTBOARD.PL
S1.SERWERYMINECRAFT.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.6.4 / 1.7.4 :
N1.CRAFTBOARD.PL
N1.SERWERYMINECRAFT.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

NOWY SERWER MINECRAFT 1.7.2!
ZAPRASZAMY WAS NA NOWĄ WERSJE 1.7.2! NOWE IP DLA WERSJI 1.7.2:
N1.CRAFTBOARD.PL

Pobierz najnowszy lancher minecraft: Minecraft Download

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
touchpad a minecraft
Autor Wiadomość
METALOWY_MAN Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
touchpad a minecraft
Mam laptopa od wczoraj i chciałbym sobie pograć w minecrafta . Problem w tym ,że nie mogę się rozglądać gdy idę ponieważ jest blokada przy pisaniu . Proszę o pomoc !!! Jeśli parametry są potrzebne to je podam .
07-14-2011 16:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
PlusPL Offline
Gość

Liczba postów: 94
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 4 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: touchpad a minecraft
Podaj firmę. Ja mam Synaptica [touchpad synaptic], u mnie jest przycisk między klawą a touchpadem, włącza go i wyłącza. Możliwe że ty też tak masz, podanie firmy może pomóc w znalezieniu sterownika.

[Obrazek: przechwytywanienf.jpg]
07-14-2011 17:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
METALOWY_MAN Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: touchpad a minecraft
synapics touchpad v7.2 na porcie PS/2 . Nie ma przycisku a jak naciskam taką ikonke z blokadą to się cały wyłącza nawet jak nie idę . ogółem działa tylko jak idę to nie działa
07-14-2011 20:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Mlody Offline
Krnąbrny Władca
**

Liczba postów: 211
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 47 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: touchpad a minecraft
ctrl+alt+del >>> procesy >>> rozwijasz cala listę i robisz screnna. i wrzucasz tu do tematu.

może to proces to off'niemy go msconfigiem Tongue

Lubie pomagać, Nie lubię anty-ortografii.
Moje prace i nie tylo <mygraphics.pl>
░░░░░░░░
░▓▓░░▓▓░
░░▄██▄░░
░░█▀▀█░░
░░░░░░░░
07-14-2011 20:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
PlusPL Offline
Gość

Liczba postów: 94
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 4 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: touchpad a minecraft
Możliwe że to proces, ale w to akurat wątpię. Co do msconfiga - można mu pomóc jeszcze i powiedzieć co wywalić xD

[Obrazek: przechwytywanienf.jpg]
07-14-2011 22:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
METALOWY_MAN Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: touchpad a minecraft
[Obrazek: procesye.png]


Uploaded with ImageShack.us


TO PIERWSZE ZDJĘCIE

[Obrazek: procesy2.png]


Uploaded with ImageShack.us



a to drugie
07-15-2011 09:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Mlody Offline
Krnąbrny Władca
**

Liczba postów: 211
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 47 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: touchpad a minecraft
Dobra teraz powolutku bez stresu.
1. naciśnij flaga+r
2. wpisz msconfig
3. przejdź na uruchamianie
4. znajdź proces podobny do "syntpenh.exe" ~~Synaptics touchpad~~
5. Wyłącz go...

Lubie pomagać, Nie lubię anty-ortografii.
Moje prace i nie tylo <mygraphics.pl>
░░░░░░░░
░▓▓░░▓▓░
░░▄██▄░░
░░█▀▀█░░
░░░░░░░░
07-16-2011 10:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
METALOWY_MAN Offline
Gość

Liczba postów: 5
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: touchpad a minecraft
Dzięki za pomoc Smile Wczoraj zakupiłem myszkę i już bez problemu mogę grać . Jeszcze raz dzięki
07-16-2011 11:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,549
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 166 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
touchpad a minecraft
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
07-14-2012 02:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY: Server Minecraft | Serwery Minecraft | Praca w domu

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.