Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.20.* :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.8-1.20.* :
WARZ.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
 |
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL

Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ocena wątku:
- 1 Głosów - 5 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Rekrutacja Admina ! Zgłoś się !
|
Autor |
Wiadomość |
xddboy
Banned
Liczba postów: 7
|
RE: Rekrutacja Admina ! Zgłoś się !
Nick w grze: xdboy
Co chciałbyś zmienić: Po co zmieniać coś, co jest doskonałe? A tak na prawdę, to po pierwszy wprowadził bym rygor dot. ortografii. Razi mnie w oczy, po prostu strzelam face-palma gdy widzę jak ktoś pisze niezgodnie z zasadami ortograficznymi. Druga zasada to przekleństwa. Za klnięcie, obrazy, były by kicki, 5kick-ów to mogła by być banicja czasowa (5minut) na ochłonięcie.
Dlaczego Ty?Mimo mojego wieku nadaję się na posadę administratora, mam takowego doświadczenie jeśli chodzi o komendy. Znam się dobrze na pluginie World Guard i World Edit. Jeśli chodzi o serwer to staram się pomagać graczom jak tylko mogę. W to co robię wkładam całe moje serce.
Jak długo grasz w minecrafta? Od Bety 1.3.0-1. Dość długo.
Jak długo grasz na naszym serwie? Od 17maja, pamiętaj ten dzień jakby to bylo wczoraj.
Na czym się znasz (W MINECRAFCIE): Crafting, plugin World Edit i World Guard. Mechanizmy z pomocą tłoków dodanych w ostatniej aktualizacji 1.7.3.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-30-2011 22:41 przez xddboy.)
|
|
Oceny: | |
08-30-2011 22:39 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
Vesper
Reputacja:
2

Pomogłem? Daj Diaxa!
|
Witam z miłą chęcią chciał bym zaproponować moją kandydaturę na owego administratora, bądź moderatora serwera CraftSite
Nick w grze: Vesper.
Co chciałbyś zmienić: Co do zmian to się nie wypowiem dosłownie, albowiem nie poznałem jeszcze wszystkich tajników programowania, skryptów do minecrafta, jednakże kiedy je podam, będę miał czarno na białym wypisane, co chciałbym zmienić, bo będę wiedział co da się zmienić.
Dlaczego Ty?: Dlaczego ja... Bardzo trudne pytanie, trudno na nie odpowiedzieć z wielu powodów, napisze więc tak.
Jestem osobą dojrzałą psychicznie i miejmy nadzieje że fizycznie.. 
Posiadam cechy prac w grupie, potrafię doskonale się dostosować do ogółu, by w rezultacie osiągnąć zamierzony przez ogół cel.
Dyscyplina, dbałość i czystość języka oraz szacunek, dla drugiego człowieka, czynią mnie dobrym " Ludziem ".
Nacisk na czystą polszczyznę " Ortografie " Którą sobie bardzo cenie, chociaż i ja sam czasem strzele byka...
W każdym razie jestem na to cięty i nienawidzę słuchać " Bo tak mnie uczyli, bądź pisze jak chce ".
Wiem czego chce, i wiem jak do tego dążyć, nigdy po trupach, zawsze w spokoju, pokoju.
Jestem bez stronniczy, i obiektywny, zawsze wysłucham obu ze stron, nigdy nie podejmuje decyzji bez namysłu i poznaniu obu stron medalu.
Jak długo grasz w minecrafta?: To jest największym mankamentem w mojej osobie, albowiem mój czas w tym świecie i przyjemność którą z niego czerpie nie trwa tak długo jak innych.
Gram bodajże od Czerwca tego roku.
Jak długo grasz na naszym serwie?: Na CraftSite trafiłem przypadkowo poprzez MPC forum, i tak już tutaj zostałem, niestety gram z wami od bodajże połowy sierpnia. Niestety..
Na czym się znasz (W MINECRAFCIE): Nie napisze na budowaniu bo to banalne i strasznie idiotyczne. Powiem tak, na dzień dobry na dana chwile i akurat w tej sekundzie, można powiedzieć " w porównaniu z innymi " że na niczym, jednak jestem cholernie szczwaną bestyją...
Szybko się uczę, i wiekszość wewnątrz serwerowych spraw jednak nie wydaje się trudna, przy odrobinie chęci ze strony innych graczy w parę dni opanuje większość czarodziejskich sztuczek.
Pozdrawiam Vesperrrorrroooor.
|
|
09-22-2011 16:24 |
|
|
Roocer
Strażnik Teksasu

Liczba postów: 1,555
Reputacja:
171

Pomogłem? Daj Diaxa!
|
Nick w grze: Roocer
Co chciałbyś zmienić: Na serwerze jest wszystko (chyba) lecz bym wybudował parę rozrywkowych rzeczy, mniej więcej: kręgielnie, basen, parkour, itp  I Sklep z miksturkami!
Dlaczego Ty? Jestem zwykłym graczem, więc wiem co zwykłemu graczowi potrzebne. Nie będę dawał itemów, lecz zachowywał się i pomagał graczom, tak jak oni oczekują tego od Admina, czyli być sprawiedliwym
Jak długo grasz w minecrafta? Od wersji: 1.4
Jak długo grasz na naszym serwie? Od wersji 1.8
Na czym się znasz (W MINECRAFCIE): Na przydzielaniu cuboidów, craftowanie, większość komend Admina. Ale oczywiście szybko się uczę (chociaż nie lubię się uczyć)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2011 14:24 przez Roocer.)
|
|
12-03-2011 13:29 |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest