Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.7-1.12 :
WARZ.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.16 :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
MINESERWER.PL
MINEFOX.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
WARZ.PL



Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem - działało, nie działa
Autor Wiadomość
Modny Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 5
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Problem - działało, nie działa
Witam. Do niedawna działały mi wszystkie mody do Minecraft 1.7.3. Potem przez przypadek zaznaczyłem Force Update. Skasowały się mody. No ok, instaluję od nowa. A tutaj - blackscreen. Nawet jak instaluję ModLoadera to blackscreen. Pomocy!
08-17-2011 16:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
[Vip]KalisPro Offline
VIP
VIP

Liczba postów: 2,107
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 440 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Problem - działało, nie działa
a czy zostało usunięte META-INF ?

[Obrazek: esiObC2.gif]
[Obrazek: c5a0d78f0000ed0e.png]
08-17-2011 16:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Kuban12 Offline
Premium

Liczba postów: 244
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 48 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Problem - działało, nie działa
Ja tak miałem, jak zainstalowałem wszystkie na raz, a jak po kolei (czyli po instalacji jednego moda, włączałem minecraft i sprawdzałem czy działa) wszystko chodziło bardzo dobrze.

Może też być tak, że zapomniałeś jakiegoś audio moda może wgrać.

O META-INF nie wspomne, bo to na pewno zrobiłeś.
08-17-2011 23:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Modny Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 5
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Problem - działało, nie działa
Usunąłem Meta-INF mam wgrane wszystko co tylko potrzebne do wgrania moda, ale one i tak nie działają. No i oczywiście instaluję po jednym modzie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-18-2011 10:01 przez Modny.)
08-18-2011 10:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Kuban12 Offline
Premium

Liczba postów: 244
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 48 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Problem - działało, nie działa
Spróbuj jeszcze raz dać Force Update, może pomoże.
08-18-2011 10:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Modny Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 5
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Problem - działało, nie działa
Niestety, to też nie pomaga
08-18-2011 13:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Modny Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 5
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 1 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Problem - działało, nie działa
Mam prośbę, czy ktoś mógłby podesłać mi swój bin z 1.7.3 z wgranym jakimś modem?
08-18-2011 17:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Wątek zamknięty 


Skocz do:


POLECAMY NAJLEPSZY W POLSCE SERWER MINECRAFT oraz Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.12
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest Praca w domu

Kontakt | Serwery Minecraft - Minecraft Serwer | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | Informacja o cookies | RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.