Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.20.* :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.8-1.20.* :
WARZ.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
|
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL
Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
asd
Szkielet
Liczba postów: 31
|
Daliście ciała ...
Daliście ciała (żeby nie powiedzieć inaczej )drodzy Admini z tą zmianą mapy i powiem jeszcze jedno bez takiego gostka jak Alvii było to do przewidzenia ,a takiego chamskiego gostka jak BananPRO to dawno nie widziałem (-eliśmy) , (te jego odzywki na serwie ) zresztą skolss niewiele lepszy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-21-2011 18:54 przez asd.)
|
|
Oceny: | |
08-21-2011 18:50 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
Kuban12
Premium
Liczba postów: 244
Reputacja:
48
Pomogłem? Daj Diaxa!
|
RE: Daliście ciała ...
Zajebiście, że zawsze o mnie zapominają ;D
W ankiecie było więcej na nie ale to już przesądzone. Nowa mapka = lepsza praca serwera, a i mi się wydaje, że jest dobrze... bo po prostu jest mniej nawalone tych budowli, nie jak wcześniej jakoś tak za dużo wszystkiego na raz było.
Mimo iż, że ostatnio rzadziej wchodzę na serwer, dla mnie nowa mapka to duży postęp w pozytywnym rozwoju serwera. Również, cieszę się, że Banan dał Mod Kalisowi, który kiedy nie wejdę jest na serwerze i oferuję większości graczom pomocną dłoń.
asd nie dziw się zachowania Banana, bo i pewnie sam byś tak robił, nie mając czasu i jeszcze jak mu ktoś z byle gównem zawraca dupę. Jakbym ci powiedział ile płaci za serwer dedykowany, to byś nasrał pod siebie z wrażenia, za przeproszeniem i nie pisałbyś takich rzeczy.
|
|
08-21-2011 20:53 |
|
|
Admin
Administrator
Liczba postów: 1,791
Reputacja:
760
Pomogłem? Daj Diaxa!
|
RE: Daliście ciała ...
@asd
To chyba nie twój interes by ktokolwiek wysyłał smsy, ja płace za serwer więc co Cie to obchodzi ? nie podoba Ci się to nie graj, jeśli ktoś truje na forum, pw , gadu to na pewno nie będzie mogł liczyć na szacunek ze strony administracji, jak się komus nie podoba to zawsze może zmienić serwer czy pograć na singlu.
Powtorze to co zawsze NIE TOLERUJEMY NEOSÓW, Takie osoby najlepiej niech od razu odejdą z serwera, wole miec na serwerze 50 graczy którzy są na tyle poważni i ogarnieci by swobodnie grać niż 200 osób z czego połowa pisze mój przez "u" otwarte, jest wiele osób które nigdy nie miały premium i darze ich ogromnym szacunkiem za styl bycia, wypowiedzi i ogolnie caloksztalt, neosom mówie stop. Przykładem takich osób (ogarniętych) jest mlody, pluspl, kamar, bartos czy koss. Domyślam się że to Ty byłeś tą ofiara losu stąd ten cały płacz, serio nie trzyma Cie tu nikt, mozesz juz isc.
@mapa
mapa została zmieniona na prośbe graczy, z tego co wiem każdy jest zadowolny tylko Ty ryczysz. Jeśli będą chcieli starą mape to mogę ją przywrócić w każdej chwili (mam kopie zapasową, zmiana mapy to był ich wybór).
@podsumowując
ET GO HOME...
Subuj https://www.youtube.com/user/CraftBoardPL
Serwery Minecraft 1.8 =) http://serweryminecraft.pl
|
|
08-21-2011 20:57 |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest