Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.20.* :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.8-1.20.* :
WARZ.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
|
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL
Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Skarga na RoTceh i Zielonka
|
Autor |
Wiadomość |
Tygrys
Reputacja:
0
Pomogłem? Daj Diaxa!
|
Skarga na RoTceh i Zielonka
Na tym zdjęciu użytkownik o nicku RoTceh przeklina, wyzywa mnie i zaczyna latać. W powiększeniu można zobaczyć, że trzyma wiaderko z lawą, którym później mnie zalał i zabrał moje rzeczy.
Na tym zdjęciu dobrze tego nie widać lecz to jest gracz Zielonek, który również umie latać(teraz tego nie robi). Nie widać tego tu też dobrze ale gracz ten zalewał mnie i innych wodą i przed chwilą w ruchu teleportną sie koło mnie i nadal w ruchu teleportną się na zewnątrz.
Tu mamy jeszcze jedno zdjęcie gdzie użytkownik Zieloniak topi mnie i innych graczy. Nie możemy stamtąd wyjść, ponieważ na około ustawił drzwi (zabespieczone przez niego komendą /cpivate) a na górze piecyki również zabespieczone.
Jest również wielu graczy, których też topił mogą powiedzieć co się tam działo.Proszę o zbanowanie tych dwóch graczy za używanie haków, zabijanie i dodatkowo gracza RoTceh za przeklinanie i wyzywanie.
Ps.: Obydwoje mają rangę gracz.
Edit.: Cała akcja dzieje się na /warp piaskownica
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-22-2011 16:31 przez Tygrys.)
|
|
Oceny: | |
08-22-2011 16:27 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest