Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.7-1.12 :
WARZ.PL
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.16 :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
 |
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL

Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
JEDZIESZ_MURAN
Świeżak
Liczba postów: 3
Reputacja:
0

Pomogłem? Daj Diaxa!
|
Unban - Jedziesz_Muran
Nazwa użytkownika zbanowanego: JEDZIESZ_MURAN
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Jeżeli chodzi o konto, JEDZIESZ_MURAN to nie, jeśli chodzi o wszystkie konta to posiadam aktywną karę za przyznanie się do AH [AutoHotkey].
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ jak napisałem w pierwszej apelacji, bardzo zaluje kopania na skryptach. Po dostaniu bana skrypt został, zniszczony także po dostaniu ub. Nie mam zamiaru wracać do kopania na skryptach.
Data otrzymania bana: 5.28
Treść Bana: "speedmine-nara"
Osoba banująca: copaface2
Serwer: WARZ.pl
Jako iż w regulaminie składania odbanowań nie ma podpunktu, który wskazuje, że osoba składająca prośbę o odbanowanie, ma jakiś limit, to postanowiłem napisać drugą apelację, ponieważ w pierwszej apelacji pojawiło się kilka błędów jak np.: Pytanie o kary na serwerowni, albo brak prośby o niezamykanie wątku do mojej odpowiedzi na powody copy.
PS2: Proszę o niezamykanie wątku z odpowiedzią administratora.
Pozdrawiam,
JEDZIESZ_MURAN
|
|
Oceny: | |
05-29-2021 11:15 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
Agent007
Super Moderator
Liczba postów: 1,220
Reputacja:
234

Pomogłem? Daj Diaxa!
|
RE: Unban - Jedziesz_Muran
Jako iż w regulaminie składania odbanowań nie ma podpunktu, który wskazuje, że osoba składająca prośbę o odbanowanie, ma jakiś limit,
Dokładnie limitu nie ma,ale jaki jest sens pisania ponownej prośby o ub jak to co widzieliśmy to ci napisałem w pierwszej twojej prośbie
np.: Pytanie o kary na serwerowni, albo brak prośby o niezamykanie wątku do mojej odpowiedzi na powody copy.
Tu w regulaminie masz odpowiedź na swoje pytanie
§3 Obowiązki podczas gry na serwerze
5. Administracja posiada prawo do nałożenia kary na gracza w postaci warna, kicka, mute czasowego, bana tymczasowego, czy też bana permanentnego, w zależności od sposobu złamania regulaminu w ocenie indywidualnej
Proponuję zapoznać się z całym regulaminem
https://craftboard.pl/showthread.php?tid=1946
GlobMod Warz.pl copaface2
Pomocnik BestRPG.pl copaface2
MODERATOR forum: craftserver.pl , craftboard.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-29-2021 19:54 przez Agent007.)
|
|
05-29-2021 19:50 |
|
|
JEDZIESZ_MURAN
Świeżak
Liczba postów: 3
Reputacja:
0

Pomogłem? Daj Diaxa!
|
RE: Unban - Jedziesz_Muran
"Dokładnie limitu nie ma,ale jaki jest sens pisania ponownej prośby o ub jak to co widzieliśmy to ci napisałem w pierwszej twojej prośbie"
W mojej pierwszej prośbie napisałeś, że posiadam zbanowane mk, widziałeś moje szybkie kopanie, mimo że w prośbie napisałem, że korzystałem ze skryptu na „speedmine". Jedyne co to z tego wyniosłem to fakt, że popełniłem błąd, bo faktycznie jak zauważyłeś, źle odpisałem na pytanie: Czy byłeś kiedykolwiek karany na naszej serwerowni?
Ten wątek jest doprecyzowaniem, rozwinięciem tamtej apelacji, ponieważ jak napisałem, pojawiło się kilka błędów, które mogłeś uznać za kłamstwa, tak jak było w przypadku drugiego pytania z prośby odnośnie kar.
Jeżeli chodzi, o regulamin to znam większość, podpunkt z cheatami też znam, ale przyznaję się do używania skrypta, mimo to proszę o zdjęcie blokady, lub zmienienie jej na czasową np.: 14 dni. Jak pisałem, skrypt został usunięty, program do pisania tego typu skrypta też został usunięty, więc więcej nie będę z niego korzystać.
Proszę o przeczytanie 2 apelacji, wyciągnięcie z nich najważniejszych informacji i podjęcie wspólnie z administracją decyzji odnośnie zdjęcia blokady, nałożenia czasowej lub pozostawienie blokady.
Ps.: Autohotkey z mojego 1 bana na Mk został również usunięty.
Pozdrawiam.
|
|
05-30-2021 09:27 |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest