Witaj Minecraftowiczu !
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl

Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.7-1.12 :
WARZ.PL



IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.16 :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL



Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !



Polecamy Serwery Minecraft

Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
MINESERWER.PL
MINEFOX.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
WARZ.PL



Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!

Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!


 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
łączenie
Autor Wiadomość
marczewski08 Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 12
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
łączenie
problemy z połączeniem często pisze Connect lost
06-05-2011 18:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
iLoveHasz Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 11
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: łączenie
może serwer był przez chwile off Wink
06-06-2011 16:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Michadex Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 3
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: łączenie
Też tak mam i czasami pisze connection refused java sapie ale jak powylanczam niepotrzebne procesy to żadko tak jest.
06-06-2011 22:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Antychryst Offline
Zarejestrowany

Liczba postów: 3
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: łączenie
Mialem ten sam problem , polecam java 6 update 25 , i jesli masz jakies niepotrzebne procesy to lepiej je wylaczyc
06-06-2011 22:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Next_PL Offline
Super Gamer

Liczba postów: 39
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 3 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: łączenie
Connection lost - straciłeś połączenie. Masz pewnie za słabego neta , lub słaby komputer. Zmień ustawienia grafiki na minimalne .
06-07-2011 14:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:
Roocer Offline
Strażnik Teksasu
****

Liczba postów: 1,555
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 171 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
łączenie
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
03-28-2012 18:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Subskrybuj CraftBoardPL:


Skocz do:


POLECAMY NAJLEPSZY W POLSCE SERWER MINECRAFT oraz Serwery Minecraft 1.7, 1.8, 1.12
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest Praca w domu

Kontakt | Serwery Minecraft - Minecraft Serwer | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | Informacja o cookies | RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.