Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.20.* :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.8-1.20.* :
WARZ.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
|
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL
Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Lisek
YouTuber
Liczba postów: 195
Reputacja:
29
Pomogłem? Daj Diaxa!
|
Zarabianie na serwer
Witam!
Otoz kazdy mowi ze te premium to niewypal. Tez tak mysle, ale jakos serwa trzeba utrzymac. Propnuje ograniczyc im przywileje, tzn. usunac to, ze niszcza domki z cuboidami. A jak chcecie zarobic na serwer to zrobcie wypasione dzialki i sprzedawajcie za sms. Sprzedawajcie tez za sms dzialki poza miastem o duzym terenie, np. 50x50. Mozecie tez za sms dawac duzo surowcow, ale to juz od was zalezy. Kiedy zaczynalem na tym serwie, a bylo to z mapka co bylo metro, duze obrazki, pomnik slaviox'a i admini i premki mi pomagali, a teraz premki niszcz mi dom! Mozcie wprowadzic take uslugi za sms, poniewaz sie oplaca. Kazdy woli wyslac eske na surki zamiast kopac i kupowac. Mozecie sprobowac nie tylko z premkami, ale z eskami co napisalem, bo mozecie zyskac duzo. A i wprowadzcie tez jakies premium dla aktywnych. Moze byc minipremium z tad http://craftboard.pl/Temat-PROPOZYCJA-minipremium-666 . Ja tylko podaje te przyklady, by naprawic serwer i pochwalic sie nim na youtube.pl, ale narazie to tragedia: domy w lawie lub wodzie, domki porozwalane, glupie tabliczki, skradzione skrzynki albo itemki. Aha i jeszcze jesno pytanko po co premium kradna innym itemki skoro moga se je przywolac?
|
|
Oceny: | |
06-26-2011 00:21 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest