Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.20.* :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.8-1.20.* :
WARZ.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
|
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL
Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Pein
Moderator s6, Policja n1
Liczba postów: 89
|
Vip a /fly
Gram z kolegami na tym serwerze już jakiś czas, atmosfera super i ogólnie jest świetnie, poza kilkoma rzeczami a między innymi Vip i jego możliwości, jego fly, który się nie wyłącza w trakcie walki i jego komenda /speed "wartość" której może używać, dodam, że takimi komendami może się mod bawić a nie dziecko 10letnie, które kupi vipa i nadużywa tego. Niżej dołączam screeny na których wyraźnie widać przykład i zachowanie Vipa, na ssy jestem ja TheNineTailedFox i vip z którym się bije. Poprosiłem o pomoc kolege, który te screeny zrobił i super wyszło przyznam. Dodam, że na free zaraz obok gdzie się z nim bije jest tabliczka z napisem, że nie można bić na fly = ban na 7 dni ale jak widać mają to w dupie i jeszcze nie widziałem, żeby za to ktośdostał bana odkąd gramy tam. Moderator RMaster twierdzi, że vip nie posiada komendy speed ale widać jak się zna i interesuję serwerem, jeśli nie chcecie po prostu takimi błachostkami się zajmować bo to jest błachostka i mod ma inne rzeczy do roboty to zatrudnijcie kogoś do pomocy, są podania o policje między innymi moje i Remka, który te ssy zrobił, oboje mamy rangi na innych serwerach z tej sieci i tam problemów z tym nie ma a chociażby dlatego, że tam fly wyłącza się w trakcie walki i nie można włączyć go przez jakiś czas, około 10 sekund. Tutaj też przydałoby się to zmienić. Podania są, chęci do pomocy są tylko od was to zależy i Waszych obiekcji a jak nie zmienicie tego to po prostu zrekrutować policje, która od tego będzie, żeby pilnować. Tyle na ten temat. Wspomniane ssy zamieszczam niżej
http://zapodaj.net/0651b930d2a1d.bmp.html
http://zapodaj.net/5725f275d4689.bmp.html
A no i oczywiście ssy są dowodem a nie tylko przykładem zachowania, więc Ban dla gracza Kevincon się należy jak najbardziej. Pozdrawiam Fox
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-26-2014 04:08 przez Pein.)
|
|
Oceny: | |
01-26-2014 01:29 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest