Witaj Minecraftowiczu !
|
Witaj serdecznie na CraftBoard.pl
|
Witaj, serdecznie Cię zapraszamy na największe w Polsce serwery minecraft ! Forum Minecraft - Prócz Naszych serwerów znajdziesz tutaj poradniki, konkursy oraz chętna do pomocy społeczność!
IP SERWERY MINECRAFT 1.8-1.20.* :
MINEFOX.PL
MINESERWER.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
IP SERWER MINECRAFT PVP 1.8-1.20.* :
WARZ.PL
Zarejestruj się już teraz, a uzyskasz dodatkowe uprawnienia na forum !
- Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj reputację i uznanie innych użytkowników forum,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
Największy w polsce serwer minecraft ! Zarejestruj się na forum i zapraszamy Cię serdecznie na Nasz serwer !
|
|
Polecamy Serwery Minecraft
Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
HYPIXEL.PL
Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook, instagram! Wypromuj się w socialmediach!
Odwiedź Nasze Serwery Minecraft oraz SUBSKRYBUJ NAS na YouTube!
Ankieta: Nadaję sie na redaktora/newsmana ? Ankieta jest zamknięta. |
Tak |
|
2 |
50.00% |
Nie |
|
2 |
50.00% |
Ocena wątku:
- 1 Głosów - 5 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Czy nadaję się na newsmana/redaktora ?
|
Autor |
Wiadomość |
xddboy
Banned
Liczba postów: 7
|
RE: Czy nadaję się na newsmana/redaktora ?
a na chuj ci to ;>?
|
|
Oceny: | |
09-05-2011 19:17 |
Subskrybuj CraftBoardPL: |
|
|
Kuban12
Premium
Liczba postów: 244
Reputacja:
48
Pomogłem? Daj Diaxa!
|
A co jako zwykły gracz nie jesteś traktowany z szacunkiem? Wyzywają cię, przezywają? Możesz to zgłosić adminowi lub modowi. To że będziesz miał rangę Newsman czy coś takiego, nie da ci szacunku czy jakiś ogromnych przywilejów. Człowiek okazuje szacunek drugiemu nie przez stanowisko, tylko przez to jaki jesteś. Teraz wyszło, że newsy piszesz, tylko dlatego że chcesz tą range. Mam nadzieję, że się myle co do tego ostatniego, bo raczej taki nie jesteś ale po tym temacie i jednym postem w nim, można tak wywnioskować.
Nie siedzisz długo na forum, masz dopiero 50 postów, a samej reputacji 8 (fakt, reputację niektórzy dają za byle gówno ale ona też coś oznacza). Jesteś trochę za wcześnie na forum, a 3 czy 4 tematy nie dadzą ci takiej.
Jestem tak samo jak Mlody, jeśli będziesz się bardziej starał, okażesz cierpliwości, napiszesz więcej nowości z świata MC to też będę za.
Myślę, że nie uraziłem cię tym postem, szczególnie pierwszym odnośnikiem, napisałem to co myślę ale fakt, brakuje ludzi na forum, którzy "ogarniają", jest ich niewiele, a dobrze, że ktoś takie jak ty je urozmaica
|
|
09-05-2011 20:49 |
|
|
Dominator
Redaktor
Liczba postów: 64
Reputacja:
13
Pomogłem? Daj Diaxa!
|
(09-06-2011 09:49)Admin napisał(a): mlody dobrze pisze napisales 4 tematy i wydaje Ci sie ze zaslugujesz na range? ten temat to kpina lub prowokacja.
Ojej, spokojnie - co taki bulwers ? Możesz napisać abym bardziej się postarał i już ...
(09-05-2011 20:49)Kuban12 napisał(a): A co jako zwykły gracz nie jesteś traktowany z szacunkiem? Wyzywają cię, przezywają? Możesz to zgłosić adminowi lub modowi. To że będziesz miał rangę Newsman czy coś takiego, nie da ci szacunku czy jakiś ogromnych przywilejów. Człowiek okazuje szacunek drugiemu nie przez stanowisko, tylko przez to jaki jesteś. Teraz wyszło, że newsy piszesz, tylko dlatego że chcesz tą range. Mam nadzieję, że się myle co do tego ostatniego, bo raczej taki nie jesteś ale po tym temacie i jednym postem w nim, można tak wywnioskować.
Nie siedzisz długo na forum, masz dopiero 50 postów, a samej reputacji 8 (fakt, reputację niektórzy dają za byle gówno ale ona też coś oznacza). Jesteś trochę za wcześnie na forum, a 3 czy 4 tematy nie dadzą ci takiej.
Jestem tak samo jak Mlody, jeśli będziesz się bardziej starał, okażesz cierpliwości, napiszesz więcej nowości z świata MC to też będę za.
Myślę, że nie uraziłem cię tym postem, szczególnie pierwszym odnośnikiem, napisałem to co myślę ale fakt, brakuje ludzi na forum, którzy "ogarniają", jest ich niewiele, a dobrze, że ktoś takie jak ty je urozmaica
Na forum zarejestrowałem się od początku jego istnienia, zrobiłem przerwę i teraz wracam do roboty ;-)
Postaram się, postaram ;-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-06-2011 17:12 przez Dominator.)
|
|
09-06-2011 17:10 |
|
|
A jeśli interesuje Cię praca przez internet warto sprawdzić forum o zarabianiu które pokaże Ci czym jest